A Wachau work of art in terms of architectural history and culinary delights!
The estate of Barbara and Karl Holzapfel, built 700 years ago as a reading farm and later baroqueized by the builder of Melk Abbey, Jakob Prandtauer, is home to one of the best wineries in the Wachau, an award-winning distillery for fine distillates and a top-class restaurant.
Particularly charming: the romantic inner courtyard with its arcades and the estate's own chapel for weddings and christenings.
Creative, down-to-earth local specialties and classics made primarily from regional ingredients are served in a rustic atmosphere.
Ab Hof Verkauf:
Weine, Obstbrände, Marillenmarmelade, süß und sauer eingelegte Köstlichkeiten, hausgeräucherter Schinken, Grammelschmalz, Pasteten, kulinarische Geschenke
Classifications
Gault Millau:
2 toques
Falstaff:
2 forks
A la Carte:
1 star
Quality Partner Lower Austria
Opening hours
Montag: 10.00 bis 16.00 Uhr | ab Juni Montag bis 22.00 Uhr
Dienstag: 10.00 bis 16.00 Uhr
Freitag: 10.00 bis 16.00 Uhr
Samstag: 10.00 bis 22.00 Uhr
Sonntag 10.00 bis 16.00 Uhr
FEIERTAGE 10.00 bis 15.30 Uhr
außerhalb dieser Zeiten auf Anfrage